Kaphatok-e több pénzt vissza?

Adóoptimalizáls az SZJA visszatérítés tükrében

Minden dolgozó gyermekes szülő visszakapja a 2021-ben levont személyi jövedelemadót 2022. február 15-ig, a levont ekho kétharmadát, valamint a KATA negyedét. Ám ehhez a kiutalást teljesítő adóhivatalnak tudnia kell arról, hogy ki jogosult adó-visszatérítésre, és ennek összegét milyen belföldi bankszámlaszámra vagy postai címre kéri kiutalni.

2022. május 20-ig szükséges az SZJA bevallásokat elkészíteni, amit az adóvisszatérítés miatt 2022-ben a KATA-soknak is el kell készítenie. De a munkavállalók sem dőlhetnek hátra: a munkáltatók által összeállított bevallás tervezetet is érdemes ellenőrizni.

Az SZJA bevallás készítésekor van még arra utolsó lehetőségünk, hogy optimalizáljuk az adókat, ami akár több százezer forint megtakarítást is jelenthet.

Nézd meg András ingyenes videóját, hogy miért is fontos, hogy idén több időt szánj az SZJA bevallásodra!

Készítettünk számodra egy kalkulátort, amellyel ki tudod azt számolni, hogy nálad van-e még mód arra, hogy az adóoptimalizálással több maradjon/jöjjön vissza a családi kasszába. 

Azoknak ajánljuk ezt a segédletünket, akik alkalmazottként dolgoznak/munkabérrel rendelkeznek. A bérbeadásból és a KATÁ-s vállalkozások után kapott adó-visszatérítést nem tartalmazza . Illetve nem számol a tavaly 4 gyermekessé váló családok szja menteségével sem.

A kalkulátorunk ára 1 990 Ft, de most 2022. február 10-ig csupán 1 490 Ft-ért vásárolhatod meg az alábbi űrlapon.