AJÁNLJ MINKET! 
ÉRKEZZ AJÁNLOTTKÉNT! 

Felújítási támogatás online egyéni konzultáció 

1. Miért ajánlj minket?

Részt vettél korábban a konzultációnkon? Elégedett voltál a szolgáltatásunkkal?
Ha igen, kérjük, hogy ajánlj minket ismerőseidnek, és hálánk jeléül, amennyiben sor kerül a konzultációra az ajánlásod révén,  megajándékozunk téged az összes az ajánláskor elérhető csináld magad mentor csomaggal. 

Ráadásként minden hónapban az ajánlók között 1 szerencsés nyertest sorsolunk ki, aki 50 000 Ft-os IKEA/Praktiker vagy Tesco utalványt nyer (választása szerint), így akár a konzultáció árát is visszanyerheted.  

2. Miért érkezz hozzánk ajánlón keresztül?

Amennyiben az alábbi űrlapon regisztrálsz és az ajánló mezőbe olyan személy nevét és e-mail címét írod, aki korábban részt vett már a konzultációnkon, úgy te most akciósan, 5 000 Ft kedvezménnyel veheted igénybe a szolgáltatásunkat. 

A konzultációs csomagjainkról a képre kattintva olvashatsz részleteket. 

Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, ha szeretnél konzultálni velünk. Ezt követően pedig kollégánk telefonon fogja felvenni veled a kapcsolatot, hogy a részleteket egyeztessétek:

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltakat. 

Az ajánlói kedvezményt csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha olyan személy kerül feltüntetésre, aki korábban részt vett nálunk konzultáción és az itt megadott névvel, és e-mail címmel szerepel az adatbázisunkban. Ellenkező esetben a standard áron tudjuk a konzultációt biztosítani. 


AJÁNDÉK Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomag a konzultációk mellé

A konzultáción résztvevők ajándékba megkapják a Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagot az e-book-kal, oktatóvideókkal és beadási segédletekkel együtt. 


AJÁNDÉK 30 000 Ft értékű MAPEI kupon a konzultációk mellé

Ha most jelentkezel, akkor a konzultációt követően küldünk neked egy 30 000 Ft értékű MAPEI vásárlási kupont*, amit felhasználhatsz a felújításhoz szükséges építőanyagok megvásárlására ezekben a kereskedésekben:

Így az 1-es és 2-es csomag konzultáció gyakorlatilag nem kerül neked semmibe, hiszen a felújításhoz szükséges anyagok megvásárlása esetén ezt az összeget le is vásárolhatod, így a tanácsadást AJÁNDÉKBA kapod tőlünk!

*A kupon részletes leírása és beváltás feltétele: a konzultációt követően 3 db 10 000 Ft értékű névre szóló vásárlási kupont küldünk azon ügyfeleknek, akiknél megvalósult az online konzultáció és befizették a konzultáció díját. A kuponokat a kupont elfogadó kereskedésekben lehet beváltani.
500 000 Ft értékű vásárlás után lehet beváltatni 1 db 10 000 Ft értékű kupont. Így, ha valaki 1 500 000 Ft értékben vásárol az adott kereskedésben, akkor tudja beváltatni 30 000 Ft értékű kupont A vásárlásnak Mapei terméket is tartalmazni kell.