Felújítási támogatás szolgáltatások

Ha a felújítási támogatás kapcsán szükséged van segítségre, az alábbi Pénzügyi Mentorok által összeállított segédletek ill. szolgáltatásaink nyújthatnak megoldást a számodra:

  • A FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁST BEMUTATÓ INGYENES VIDEÓNK egy jó ugródeszka lehet ahhoz, hogy fejest ugorj és belemerülj ennek a támogatásnak a feltételeibe.

  • Rengeteg tudásanyagot is összegyűjtöttünk már nektek a FACEBOOK csoportjainkban, hiszen több tízezer kérdés merült fel az elmúlt több, mint 1 évben. Szóval jó olvasgatást kívánunk! De ott kérdezhetsz is tőlünk.
    Anonim posztokra a csoportban és privát üzenetekben történő kérdések feltevésére nincs mód.

  • Ha nem szeretnél visszakeresni, jogszabályi szöveget értelmezni, az online beadás nehézségeivel egyedül megbirkózni, esetleg jól jönne néhány már a MÁK által elfogadott számla, vállalkozási szerződés, árajánlat minta, vagy legalább jó lenne tudni mire kell figyelni a számlák és vállalkozási szerződések kapcsán, akkor indulásként és végig a támogatáshoz vezető úton is jól jöhet a 📚FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS A-TÓL Z-IG csomagunk, ami egy igazi kis felújítási tudástár közérthető köntösben. A csomag értéke 8 740 Ft, akciós ára 4 990 Ft.

  • Amennyiben ennél több segítségre van szükséged és örülnél, ha az egyik kollégánk egyénileg átbeszélné veled a lehetőségeket, esetleg ellenőrizné a dokumentumokat beadás előtt, úgy erre is van mód AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGEK keretén belül.

Ha korábban megrendelted valamelyik csomagunkat, igénybe vetted a szolgáltatásunkat, és azzal kapcsolatban van kérdésed, kérésed, akkor kérlek fordulj e-mailben az ügyfélszolgálatunkhoz a következő e-mail címen: hello@penzugyimentorok.hu
Az ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között áll rendelkezésre.