Mentorkarácsony

Köszönjük, hogy velünk tartottál idén. Várunk vissza 2022-ben is, ahol nem lesz másabb a küldetésünk mint eddig: hozzásegíteni téged minden olyan információhoz, eszközhöz és tudáshoz, amivel a családok számára elérhető pénzügyi lehetőségeket, legyen szó pályázatról vagy támogatásról- ki tudj aknázni. 

Az idei bizalmadat és figyelmedet pedig néhány virtuális ajándékkal is szeretnénk viszonozni ingyenes videók, egy összefoglaló illetve alább néhány kedvezménykupon formájában.


Felújítási támogatáshoz kapcsolódóan találsz alább 2 videót. Az egyikben a feltételeken vezetünk végig, a másik pedig ennek a párja, ahol a leggyakoribb hiánypótlási és elutasítási okokat gyűjtöttük össze. Emellett pedig találtok egy rövid összefoglalót az első ellenőrzési tapasztalatokról.


Az alábbiakban pedig 3 kupont találtok. A kuponokra kattintva tudjátok megvásárolni az adott termékünket. Amennyiben az 5 000 Ft-os konzultációs kupont váltjátok be, kérjük, hogy megjegyzésben jelezzétek ezt. A felújítási támogatás A-tól Z-ig és az Önerő nélküli napelemes pályázatokra vonatkozó kuponra kattintás esetén már a kedvezményes áron tudjátok oldalunkon a csomagunkat megvásárolni. 


Köszönjük a 2021-es figyelmedet, támogatásodat, bizalmadat! Várunk vissza az új esztendőben is!

Boldog új évet! Mea, Ádám és András
Boldog új évet! Mea, Ádám és András