Mentor blog

Pénzügyi hírek, törvényi változások, első kézből, a Pénzügyi mentoroktól 

Jó üzlet lehet ez most? Tényleg a semmiből is csinálhatunk milliókat? Olvasd el, vagy nézd meg a videónkat, amiben ezt járjuk körbe minden szempontból.

Manapság az állampapírok jelentik a legjobb hozamú, egyben kis kockázatú befektetési lehetőségeket. De itt sem mindegy, hogy mit választasz. Ráadásul itt is érdemes diverzifikált portóflióban gondolkodni - tehát több fajta megtakarítási formát vagy állampapír-t választani.

Általános hosszabbítás sajnos nincs. A többségnek a pezsgő pukkanásig be kell adnia a kérelmét. De kik azok, akik tavaszig húzhatják mégis? Illetve mit kell tudni a last call-ra érkező igénylőknek. Ezekről szól ez a videónk:

Mea, ebben a videóban mutatja, hogy mik azok a doksik, amiket biztosan ne hagyj ki a kérelmedből. Sőt jó néhány hasznos tippet és tipikus hiánypótlási okot is elárul. Beadás előtt állóknak ajánljuk sok szeretettel.

Sokan szeretnétek még élni a felújítási támogatással, ami ugye akár 3 millió Ft is lehet. De ne feledkezzetek el arról, hogy vannak egyéb állam által adott támogatások is, ahol max. 280 000 forintos állami támogatást is elérhettek adójóváírás formájában.

Minap a portfólión megjelent egy Bankmonitoros írás, miszerint fix kamatozású jelzáloghitelből érdemes lehet állampapírt venni, így befektetett tőke nélkül lehet pénzt keresni.
Ezzel kapcsolatban többen is kerestetek, illetve kérdeztétek, hogy mi a véleményünk!
Mivel mindenki mást gondol a hitelről, illetve az állampapírról, így muszáj hosszabban...

2020 tavaszán még azok is rohantak lisztért és élesztőért a boltba, akik konyhát csak kv-főzésre, esetleg a rendelt pizza elfogyasztására használták. Aztán a világ szép lassan elkezdett a gyerekek mellett kovászt is nevelgetni otthon és olyanoknál is sült a házi kenyér, akik szénhidrátot sem fogyasztottak korábban.

Sokan nem hallottak még arról, hogy a 2. gyermek érkezésétől van egy olyan támogatás, aminek a keretén belül akár 4 millió Ft-tal is csökkenhet a fennálló lakáshitel tartozásuk. A mentorok ennek a támogatásnak a népszerűsítése érdekében készítettek egy ingyenes videót. Ebben meg tudhatod, hogy te milyen esetben élhetsz ezzel a lehetőséggel.